Inte för att jag drabbats av hybris eller så men idag (läs 16 januari) reagerade jag på en matbloggspost som, bortsett från de fantastiskt urtjusiga stilleben påminner fasligt mycket om både mina kålrotsfrittes (vilka jag gjorde rödbetsmos till istället för tomatketchup) och idén om att dippa stänger av rotsaker andra än den mer välkända potatisen Har hon månde tro snott idén av mig
Jag drabbas alltså av hybris, tror jag mig veta bättre, och låter kakan stå alldeles för länge. Det började bra, jag hade bestämt mig för att äntligen baka kakan jag dreglat över ganska länge
Hade först inte tänkt lägga upp receptet - därav den tråkiga bilden - men så tog jag en tugga jag och kände direkt att dessa smaker måste spridas till världen (hybris), så då fick det bli en väldigt impulsiv bild trots allt
Det stämmer till viss del in även på Ölfabriken Lilla Essingen, vi kommer tillverka öl, men att kalla de 4-literssatser jag ska börja med för anläggning eller affärsverksamhet är kanske att ha total hybris
Så jag fick som vanligt hybris och började berömma mig själv. Som jag faktiskt kom ihåg att ta fram därur fredag morgon inför middag med goda vännerna igår kväll
För ett par veckor sedan fick jag hybris och lagade mat till höger och vänster. Det är väl egentligen inget ovanligt för mig men skillnaden nu är bara att jag inte är hemma lika mycket under dagarna som tidigare
Ibland får jag lite hybris och tänker att nån på folktandvården läser min blogg (de ringde ju faktiskt upp efter förra inlägget och erbjöd mig en tidigare tid) så när tandhygienisten frågade om jag känt av några problem kände jag mig tvungen att berätta om min onda tand, ifall de redan hade koll på det
Min hybris platsar inte här. Yacht. Juli 1, 2015 12. 05. Jag är för stor för Sundsvall. Jag skulle passa på en lyxyacht i Karibien, eller på en lyxyacht överhuvudtaget