Färserad sjötunga med äkta hollandaisesås. Hummerragu i stark sås). unghöns med tryffel), Homard en salpicon (hummerragu i stark sås) och Sorbet au Champagne (Champagnesorbet)
Vill du göra hollandaisesåsen behöver du. Men om man inte vill göra det kan jag tipsa om att göra det enkelt för sig genom att göra lyxiga lobster rolls (helt enkelt hummer i smält smör i korvbröd) och en plockbricka delux med sparris och goda charksorter
Rör i hollandaisesåsen och grädden. Vänd hummern och skär bakåt från det påbörjade snittet. Tillsätt hummerköttet och hummersmöret och hetta upp allt utan att det kokar för då blir hummerköttet segt och stuvningen kan skära sig
Till förrätt åt vi råbiff respektive vit sparris med seranoskinka och hollandaisesås. Till varmrätt blev det hummer respektive grillad tonfisk med minipilgrimsmusslor, blåmusslor, räkor och scampi i kokossås och nudlar
Rör i Hollandaisesåsen och grädden och koka hastigt upp, låt sjuda några minuter. Dela hummern på längden och avlägsna magsäcken som sitte längst fram, tag ur allt kött och hummersmöret och skrapa skalet väl
Dela hummern i två delar, utan att förstöra skalet. Rensa hummern och skär köttet i cm-stora bitar. Tillsätt även hummerköttet och smaka av med salt och peppar