Här är det i form av en stek som serverades till Halloweenmiddag tillsammans med en len smörsmakande pumpapuré med snabbpicklad schalottenlök och svarta vinbär
Ta upp köttet, torka av och bryn det runtom i en rejäl klick smör i en stekpanna. Hjortstek med citron och rosmarin 4 port. / Anki och Håkan Hjortstek med citron och rosmarin 4 port Dag 1
Viltkött, hjortstek, entrecôte, rådjur, black n´ white, fläskfilé, etc. Smör till stekning. Brynt i het panna med rikligt med smör så de bara precis får fin färg
Till moset blev det hjortstek i ugnen, förstås mycket gott det oxå. Använd elvispen och vispa ihop med en skvätt mjölk och en klick smör till lämplig konsistens
Självklart kan du även ta en hjortsadel eller hjortstek och servera med de här tillbehören. olivolja och en klick smör till stekning i vanlig panna eller utan fett i grillpanna