Söndagsstek
Mårtenssons kök
Mårtenssons kök
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • timjan
  • rosmarin
  • salvia
  • lökpulver
  • 1 liter vatten
  • 50 g salt
  • 1 hjortbogstek med ben
  • 10 g hasselnötter, grovt hackade
  • 10 g valnötter, grovt hackade
  • 10 g pinjenötter, grovt hackade
  • 10 g pistagenötter, grovt hackade
  • 1 cl mörk rom - låt russinen ligga i rommen ca 1 timme
  • 200 g fet fläskfärs
  • 2 äggulor
  • 1 dl vispgrädde
  • 1 krm salt
  • 1 liten morot, fint hackad
  • 1 liten rödlök, fint hackad
  • 100 g rotselleri, fint hackad
  • 5 vitpepparkorn
  • 5 dl buljong, kalv eller vilt

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.