Havreflarnen som inte används kan du frysa in och hjortronsylten blir ju jättegod till ostkaka. Rör ner kesella och sist grädden och vispa till en jämn smet
lite hjortronsylt. Tillsätt sedan kesellan i ägg och chokladblandningen och rör tillsist ner grädden. Ta sedan ut äggen och gröp ett litet hål i moussen för att kunna klicka ner lite hjortronsylt och hacka bären
- Låt plättarna svalna lite, varva med valfri Kesella/kvarg och frukt. Äppelplättar med linfrön, varvade med Kesella 1% och tärnat Granny Smith-äppel, toppade med hjortronsylt
1 dl Arla Kesella. 1 dl hjortronsylt, eller den sylt som ni väljer bär efter ex hallon. 1 dl Arla Kesella. 1 dl hjortronsylt, eller den sylt som ni väljer bär efter ex hallon
Mät upp kesellan, gräddfilen, citrusraspet, sockret och fruktsaften. 2 burkar kesella à 250 g (fetthalt 1% eller 10%, vi använde den senare). 1 dl hjortronsylt