Vispa ägg och socker poröst. Lägg smör, socker, mjöl och grädde i en kastrull. Toscamuffins med hjortronsyltca 20 stycken 2 st ägg1. 5 dl hjortronsyltToscasmet50 g smör, smält0. 2 st ägg. 5 dl hjortronsylt
Vispa ihop ägg och yoghurt. Bred ut hjortronsylten på rektangeln – undvik ytterkanterna. Blanda ihop äggblandningen och mjölblandningen – knåda – smeten är kladdig
Vispa ihop ägg och mjölk. Passade bra dagarna innan löning med ett sinande matkonto och med en skvätt grädde och den sjukt goda hjortronsylten jag köpte med mig hem från Mitt Kök-mässan i kylen
Servera ostkakan ljummen med hjortronsylt och vispad grädde. Vispa ihop ägg och socker. 4 ägg. 12 dl hjortronsylt. 1Antal portioner 1 port 2 port 4 port 6 port 8 port Välj 4 ägg 2 msk strösocker ½ dl vetemjöl 500 g KESO® cottage cheese ekologisk naturell 3 dl Arla® ekologisk vispgrädde 1 dl hackad mandel 2 hackade bittermandlar 2 dl hjortronsylt 2 dl Arla® ekologisk vispgräddeGör så här Sätt ugnen på 175°
Passera hjortronsylten noga i en finmaskig sil. Vispa äggvitorna till skum, och tillsätt sedan sockret lite i taget under fortsatt vispning till en fast massa och tills sockret löst sig