Väder – bestäm dig och hota inte med svarta moln om du inte har tänkt sända regn. jag känner att jag har gått lite bananas med rabarberrecept på sista tiden så idag blev det inte det
Eftersom han är en äkta norrlänning blev det tårtor med chokladmousse och hjortron efter att först ha grundat med äkta pitepalt (han hade gjort glutenfria till mig)
syltsocker. 1hjortronVarva bär och socker i en kastrull, låt stå 1 timme. Sjud försiktigt 5 minuter, häll upp på väl rengjorda burkar och förvara svalt
En härlig kaka med vit choklad och mandel. Pensla med vispat ägg och strö över hackad mandel. Vill man göra den lite festligare kan man garnera kakan med vit choklad
Först var tanken att jag skulle göra något avancerat, men det slutade med klassisk hjortronsylt men jag provade också att smaksätta en burk med cognac och det bet blev jättegott
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.