Jag har faktiskt blivit med kokboken Riesling & Choucroute. det här är inte en kommersiell kokbok utgiven av Bonniers eller så, utan en sådan där (foto)bok som man knåpar ihop själv på sin dator
Intentionen med boken Sju steg till ett friskare jag utan gluten mjölk och socker är att det ska vara en metodbok, en how-to-bok, en handbok i hur man gör en livsstilsförändring (permanent eller tillfällig) och varför… men det är också en kokbok med alla praktiska vardagsrecept man behöver för att leva hälsosamt, äta läkande och samtidigt njuta och imponera skeptiker med sin matlagning
Måndag och pisstråkigt väder, vad kan då passa bättre än en tävling där priset är en språjlans ny Vitamix TNC 5200 i kulören svart samt ett exemplar av min kokbok ”Rå Matglädje”. Den vann ”Sveriges bästa veganska kokbok” 2016 av Gourmand Cookbook awards, vilket är galet roligt och smickrande. Inlägget Vinn en Vitamix TNC 5200 och min växtbaserade kokbok ”Rå Matglädje” dök först upp på Rawness
Meat-free Monday igen och vegetariskt blir ju mer och mer populärt överallt. Det är verkligen en stark trend, vilket man kan förstå då det är bra både för miljön och för plånboken
Hej på er. Nu ska jag bjuda er på min favorit favorit kaka. Denna kakan tror jag nästan att alla mina vänner har smakat, och jag vet inte med hur många vänner jag har bakat den med men vi föråt oss på den här kakan ett tag haha Den är så god så god så god
Förra helgen var jag på en mysig tjejfest och blev jag bjuden på en sådan goood fisksoppa så när jag kom hem senare på kvällen sa jag till Magnus att nästa helg då ska jag bjuda dig på denna supergoda soppa
Då är vardagen igång igen efter en veckas sportlov för barnen. Jag förberedde dagens middag genom att ta upp en påse kycklingfilé från frysen igår och förvarade i kylskåp fram till middagsdags i dag