Att göra hemmagjord marinad till grillat kött är jätteenkelt och tar bara några minuter, dessutom slipper du alla onödiga tillsatser som det ofta finns i färdigköpta grillmarinader
Uppskattad sås att ha till grillat kött eller som komplement i sås tillsammans med matyoghurt och salt, men också mycket god att äta som den är till köttet
Kött innehåller för övrigt tillräcklig mängd av alla aminosyrorna så tyvärr kan man inte skylla på avsaknad av vissa essentiella aminosyror om man som jag är brödfantast och helst skulle vilja äta flera stycken till varje måltid, varje dag
Rödvinbärsgelé. Du behöver inte rensa bären. Koka vatten och bär i 5 minuter. Häll bärmassan i en silduk över en kastrull och låt saften rinna av, pressa bären mot slutet så all saft kommer ut
Det är bara att steka köttet några minuter och du har super god kebab redo. Jag rekommenderar att du använder färsk kött och inte upptinat färs för att få godast smak
)Som tur var så var det inte vårt fel och det känns ju lite bättre, vi skyller helt och hållet på dålig förpackning av köttet, en så kallad vaccumförpackning
Nigirizushi består av ris som pressas till en oval boll i handen och som man sedan lägger en liten skiva eller bit av någon sorts fisk, skaldjur, grönsak eller ibland kött på
Köttet, löken och späcket mals genom grov hålskiva. 750 kg blandfärs1,5 dl köttbuljong 1 msk salt 1 tsk vitpeppar 1 tsk mejram 1 tsk krossad kummin 1 röd eller gul lökCa 100-150 g späck2 - 3 m svinfjälster Korv 2. 750 kg blandfärs1,5 dl köttbuljong 1 msk salt 1 tsk svartpeppar2 st pressade vitlöksklyftorCa 100-150 g hackad flatrökt skinka 1 röd eller gul lökCa 100-150 g späck2 - 3 m svinfjälster Gör så här. 1,5 dl köttbuljong. 1,5 dl köttbuljong