Jag gillar hemlagadravioli men den tiden finns sällan efter jobbet en fredagskväll hos oss, men den här var riktigt god och något vi definitivt kommer äta igen
Vi brukar alternera mellan pasta med pesto eller pasta med hemlagad tomatsås. Leila skriver själv att den är både hennes mammas och hennes kompisars favoritpastasås och den var helt klart mumsig tillsammans med färsk ravioli med svampfyllning
Klicka ut fyllningen med jämna mellanrum, pensla med vatten runt om, förslut sedan den undre pastaremsan med fyllningen med den andra, tryck till ordentligt så att det inte bildas luftfickor runt fyllningen, skär ut runda ravioliknyten med hjälp av en sporre
Dagens middag blev en hemlagadravioli. Har aldrig testat det tidigare, men det blev guda gott. Tänkte dela med mig av receptet samt hur du går tillväga för att laga till denna underbara rätt
Koka raviolin enligt anvisningarna på paketet. 600 g ravioli, köpt eller hemlagad ca 50 g smör 1 kruka salvia svartpeppar flingsalt parmesanost, hyvlad. 600 g ravioli