Det är här hemgjorda proteinbars är suveräna. 0,5 dl osötat äppelmos. bild från matfusk. nu. Jag får ofta frågan om jag kan rekommendera något mellanmål som är lätt att ta med sig och som håller bra en hel dag utan kylskåp
Älskar mitt egna hemgjordaäppelmos. Bara rena produkter, inga tillsatser, inga E-ämnen, inget socker. Jag tycker det är skönt att veta vad som finns i min mat jag äter och jag vet att diverse sylter och mos är det extremt mycket skit som vi inte behöver
0,5 dl osötat äppelmos. 0,5 dl osötat äppelmos. Ser ni. Ser ni hur saftig och chokladig den är. För några år sedan var kladdig caseinfudgekaka det enda jag åt till kvällsmål
Igår var det ju den traditionella Pancake Sunday och vem är väl jag att motsätta mig det Det blev några riktigt goda proteinpannkakor på äppelmos som toppades med jordnötter gojibär, mullbär, kokosflakes och äppelmos
"Det är här hemgjorda proteinbars är suveräna. 0,5 dl osötat äppelmos. 0,5 dl osötat äppelmos. Idag har varit en sådan där rolig "Bakdag" då jag bland annat bakade Kesobröd och Proteinmusli
Bred äppelmoset på den understa av smördegsplattorna. 1 dl äppelmos. Sätt ugnen på 225 grader. Lägg ut den kalla smördegen på en bakplåt med bakpapper och, om det är en hel platta, till 3 delar på ca 8x40 cm
Jag rullade dem sedan i strösocker med lite kanel i och valde sen att spruta in hemgjordÄppelmos i hälften och egengjord vaniljcreme i den andra hälften
Häll bananerna, äggen och äppelmoset i mixern och kör till en slät smet. 1/2dl lättsockrat äppelmos (gärna hemgjort)1dl sockerersättning typ stevia elr liknande2ägg. 1/2dl lättsockrat äppelmos
)Visst ska det firas och varför inte med en skönt hemgjord variant av Napolionbakelse. Spröda mördegsplattor, äppelmos och hallonsylt, godaste vaniljkrämen, tjock vispgrädde och söt glasyr