2 konserver vattenkastanjer. Låt stå och pluttra i ytterligare 10 - 15 min samtidigt som du smakar upp hela härligheten med ytterligare ingredienser och kryddor. 4 vitlöksklyftor 2 konserver vattenkastanjer
Vi har inga direkta planer förutom att jag jobbar i morgon kväll och hela lördagen. Jag har ju under 8 veckors tid arbetstränat där och då går man hela tiden utöver den ordinarie personalen
Den här gången använde jag morötter och vattenkastanjer, som ger ett gott crunch. Tillsätt vattenkastanjer, kokosmjölk, buljong och currypasta och låt koka tills kycklingen är färdig, det tar bara någon minut
2-3 dl cashewnötter, alternativt jordnötter (vill man vara hardcore ska de vara friterade) eller vattenkastanjer. Häll över den förberedda såsen och de gröna delarna av löken, sänk värmen och låt det hela sjuda tills kycklingen är färdig och såsen har tjocknat, detta brukar ta ca 10-15 minuter beroende på hur stora kycklingbitarna är. 2-3 dl cashewnötter, alternativt jordnötter (vill man vara hardcore ska de vara friterade) eller vattenkastanjer
Till sist går paprikan i och häll över Uncle Ben´s såserna och de andra smaksättarna, ta det försiktigt med sesamoljan bara… När det hela börjar kännas klart lägg i nudlarna och låt allt bli varmt, smaka av om det behövs mer
Wontonknyten 300 g fläskkött (det blev karré för det var det ekologiska fläskkött som fanns) 300 g skalade räkor (borde vara rå scampi men nu ser ju den situationen ut som den gör och scampin kommer tyvärr inte in här längre) 4 vattenkastanjer 4 vårlökar av den långa och ytterst spinkiga sorten 2 rejäla vitlöksklyftor 1 bit ingefära 2 msk kinesisk ljus soja 1 msk sherryvinäger en skvätt sesamolja en aning salt 1 förpackning wonton-deg. Finhacka vattenkastanjerna och lökarna, riv ingefära och vitlök 3. 4 vattenkastanjer