Mosa sardellerna och vitlöken och rör ner, smaka av med dill, tabasco, salt och peppar. Det gäller bara att vara lite snabb med kökskniven när du hackar grönsakerna
Lägg upp på tallrik med hjälp av serveringsring potatisblandningen, en klick med skaldjursröran, på mitten lökblandningen, ovanpå havskattfilé samt garnera med lite räkor
Fräs löken och vitlöken i lite olja. Havskatt är en riktig matig och fast fist som passar utmärkt att grilla om man vill det också, men grilla helst mittbiten i så fall
Finhacka vitlöken. Skär havskatten och laxen i grova bitar. Smaka av med salt och svartpeppar. Smält smöret och fräs schalotten- och vitlök utan att det tar färg
Servera den nystekta laxen med bulgursallad och lite Milda Cuisine Fraiche Vitlök & Örter. Värm Milda Kockens val i en tjockbottnad kastrull, stek vitlök, lök, chili och saffran utan att det tar färg
Tjocka bitar av en bra grillfisk, till exempel marulk, havskatt, torsk eller lax. OlivoljaPersiljaHavssaltEn klyfta VitlökFärskmalen svartpepparPinjenötterNågon typ av vinägerStora svarta oliver med kärnor, tex kalamataStora gröna oliver med kärnor