Skär havskatten i jämna skivor och stek dem i panna med salt och peppar. Salt och peppar. Placera havskattfilé ovanpå och en klick parmesansås samt garnera med pancetta, Placera citronklyftan på tallriken
Servera sen medratatouilleoch klyftpotatis eller ris. Börja medratatouillen. Jag använde en burk blandade bönor och en burk kidneybönor, men egentligen går det bra med vilka bönor som helst (i burk)
Servera kotletten med lite sky samt tomatsås ochratatouille samt toppa med färska örter. Jag åt en supergod lammrätt medratatouille på aubergine serverad med tomatsås i Paris
Skär lök, paprika och äpple i tärningar och låt fräsa med en stund. Havssalt och vitpeppar. Aioli och en halv avocado med citronolivolja och gräslök smakade gott till
Idag blev det ratatouillemed biff och saffransris. Nu satsar jag kanske inte på det heller för det är väldigt mycket som ska skalas, hackas och grillas och fräsas
Här en mustig ratatouille som jag åt rakt upp och ned med lite keso till. Zuccinin har växt så det knakar i sommar och alla maträtter med den ingrediensen är populära just nu
Jag åt ratatouillenmed pasta och det smakade mycket gott. Egentligen skulle man göra en fetaostkräm och klicka över, men jag nöjde mig med att smula fetaosten över
Ratatouille kan du göra med olika sorters örter, med eller utan vitlök. Kycklingen som i sig inte smakar så mycket (och lätt kan bli torr) blir jättesaftig och det salta höljet med halloumi lyfter den till smakskyarna
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.