Det fick bli en chokladdoppad havrekaka från ica istället. Även dessa tillagades smidigt på grillen och serverades tillsammans med husets numera traditionella yoghurt- och gräddfluff
Grillad fläskfilé med limeyoghurt. Limeyoghurt. Blanda yoghurt, limeskal och -saft, sambal och salt. 2 dl turkisk yoghurt rivet skal och pressad saft av 1 lime
Eftersom den innehåller yoghurt och är lite syrlig i smaken passar den bra efter en middag med vitlök eller starka kryddor då den neutraliserar och frächar upp lite
Vispa grädden fluffig och rör i yoghurten. )½ dl vispgrädde½ dl turkisk yoghurt1 ½ dl vaniljglass (eller ungefär 4 skivor som du skär i bitar om du använder fyrkantig. Varva persikobitar, hallon, yoghurtblandning, glass och krossade havrekakor i ett glas (2 lager av varje)
Delade en havrekaka på mitten och använde som mun och choklad som ögon. Vänd ner de torra ingredienserna växelvis med filmjölken/yoghurten och se till att det blir ordentligt blandat utan att överarbeta smeten
Eftersom den innehåller yoghurt och är lite syrlig i smaken passar den bra efter en middag med vitlök eller starka kryddor då den neutraliserar och frächar upp lite