Idag var jag sugen på något "brödigt" till lunch och kom på mitt recept på havre & kesella frukostfrallor som jag ofta gjorde till frukost för ett par år sedan
havre). Fräs lök och spenat, smaksätt med kryddorna, ha i kesella, keso och smula i fetaosten. 150 g kesella lätt. 1 dl fiberhavregryn. 2 dl kesella lätt
Havre går bra och är nyttigt. keso, kesella, yoghurt, färskost, fetaost och mozzarella. Som de flesta kanske redan vet så äter jag inte 100% raw food varje dag - även om jag äter mycket raw varje dag
Om man inte har havre mjöl så mixa havregryn till havremjöl i en matbredare. 1,5 dl kvarg/kesella. 1,5 dl havremjöl (havregryn mixat till mjöl). 1,5 dl kvarg/kesella. 1 ägg 1,5 dl havremjöl (havregryn mixat till mjöl)
Skrädmjöl är gjord på havre och såhär står det på saltås hemsida om produkten. Till plättarna serverade jag vispade grädde med vaniljsocker, kesella gourmet och blåbär