Hallonsorbet. Slå i grädde, mjölk och honung (eller glykos). 25 g Honung eller Glykos. 20 g Glykos (eller fast honung). 20 g Glykos eller Honung. 45 g Glykos (eller fast honung). 40 g Glykos eller fast honung. Värm grädden och glykosen (eller honungen) till ca 65 grader, ta av kastrullen från spisen. 25 g Honung eller Glykos. 20 g Glykos (eller fast honung). 40 g Glykos eller fast honung
Till dekoration honung, till kanten strösocker, till kanten penséer, som dekoration. 1,5 dl hallonsorbet, eller valfri smak ca 2,5 dl rosévin 0,5 dl hallon, eller valfria bär
"Falsk" hallonsorbet med banan. Eventuellt lite honung i. 1 msk honung (valfritt). 1 msk honung. Den här veckan tänkte jag bjuda på några receptfavoriter med hallon
Hallonsorbet, jordgubbssallad och flädersabayonneI början av månaden gjorde jag en väldigt sommrig dessert på några av de sista jordgubbarna, hallon och årets flädersaft