Halv åtta hos Johanna II
Tant Russins bak
Tant Russins bak
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 1 kula hallonsorbet
  • 3 ark filodeg
  • 2 dl riven pecorinoost
  • 2 ägg
  • 2 dl kaffegrädde
  • 1 dl strimlade soltorkade tomater
  • Olivolja
  • 1 kg urbenad lammstek (Quornfilé för vegetarianen)
  • 2 vitlöksklyftor
  • 4 kvistar rosmarin
  • Smör eller margarin
  • 50 g rökt sidfläsk (flytande rökarom)
  • 15 g smör eller margarin
  • 1 små gula lökar
  • 2,5 dl vatten
  • 2 tärningar mörk oxbuljong (grönsaksbuljong)
  • 3,5 dl medelfylligt rödvin
  • mörk maizenaredning
  • 9 medelstora potatisar
  • 2 morötter
  • 1 gula lökar
  • 1 dl riven lagrad ost
  • 2 ägg
  • 2 msk vetemjöl
  • Salt
  • 110 gr Chèvre
  • 1,5 dl Crème Fraîche
  • ½ liten finhackad rödlök
  • ½ tsk finhackad färsk rosmarin
  • 1 msk honung
  • 12 små rösti. Placera dem på bakplåtspapper och grädda i ugn i 250° tills de fått fin färg, ca 15-20 minuter Fördela därefter 3 st rösti på varje tallrik, med chèvrekräm emellan.Ugnsrostade grönsaker
  • 250 gr Haricot verts
  • 250 gr Körsbärstomater
  • 1/2 dl flytande eller smält margarin
  • 1 st vaniljstång
  • 0.5 dl mjölk
  • 3 st äggulor
  • 2 dl grädde
  • 60 g mörk choklad med mycket kakao
  • 0.5 dl socker
  • Råsocker
  • 1 st stor mango
  • 300 g hallon
  • 0.5 dl vatten
  • 1 tsk hackad chili
  • Smör
  • 15 minuter Ta en visp och stampa mangon lite grann, till ett mos. Låt svalna och

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.