2. Vispa ägg och socker pösigt. Blanda vetemjöl, bakpulver och vaniljsocker och varva det med smöret ner i äggblandningen.
3. Smöra och bröa en långpanna och häll smeten. Lägg sen på bären och släta sedan till smeten så att hallonen döljs så gott det går.
4. Grädda i ugnen i ca 25 minuter. ta ut kakan och låt kallna helt innan du häller på glasyren.
5. Gör glasyren: Smält smöret tillsammans med hallonen. Dra av från plattan och rör ner den hackade vita chokladen och rör tills glasyren är helt slät. Rör till sist ner vaniljsocker och florsocker.
6. När kakan svalnat helt häller du över glasyren och strör över rikligt med kokos. Låt stå tills glasyren har stelnat något.
Hallonmums,. Hallonmums. Hallå. Hoppas ni njuter av en härlig helg. Vi har varit en runda på rallyt som går här i krokarna och fikakorgen hängde med förstås
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.