Mörk chokladbotten med vit choklad, lime och mascarponekräm toppad med tryfflar och hallon. Som kronan på verket gjorde jag ljusa chokladtryfflar som jag dekorerade pajen med tillsammans med massa härliga hallon
En krämig mascarponekräm, en lite salt chokladsås och söta hallon. Såsen ska inte vara söt utan mer lite bitter från den mörka chokladen och ha sälta, väldigt bra komplement till de söta hallonen
Denna räcker till 4-6 personer beroende på storleken3 ägg0,75 dl strösocker250 gram mascarponeost1 dl starkt kaffe3 msk konjak (kan uteslutas)20 cantucciniskorpor35 gram hyvlad mörk chokladTill garnering, hallon eller björnbärSeparera äggulor och äggvitor
En syrlig lemoncurd tillsammans med en krämig och god mascarponekräm, addera lite havresmul för crunch och några färska hallon för att ge desserten ännu godare smak
hallon. Rör samman halva mängden av samtliga ingredienser till mascarponekrämen och blanda väl. Förbered bärsåsen genom att blanda bär, florsocker, pressad citron och vatten i en kastrull
Servera gärna med färska bär, t ex hallon eller jordgubbar som är gott till. Droppa över hälften av Limoncellon - lite i taget så kexen får chans att suga upp den - och bred över hälften av Mascarponekrämen
Varva sedan mascarponekräm, crumble och färska hallon. Ikväll gjorde vi en dessert som är väldigt god och enkel i smakerna med friska hallon och crumble mm
Och den kombinationen, med tillägg av hallon, är just vad dottern beställt till sin födelsedag. Härligt chokladiga bottnar varvade med krämig fudge och len mascarponekräm
Pistagecupcakes med vaniljfrosting och hallon. Mascarponekräm med lime och jordgubbar. Alla tårtorna är fyllda med vit chokladmousse, hallonpannacotta och färska hallon