Läs alla KOCKENS TIPS. Jag tänkte bjuda på en dessert som vi kör just nu på restaurangen och smakerna kring denna dessert är ju självklara med tanke på årstiden
Chokladtårta med chokladglasyr, mycket chokladsmak blir det och så in i bänken smarrig. Så var det då dags för efterrättstipsen som vi lovade igår att bjuda er på idag
Då var vi åter på plats i köket efter en liten minisemesterresa till närmaste huvudstad, Köpenhamn, där vi spatserat runt och bara njutit av tillvaron några dagar
Här kommer tipspå lite tilltugg som ni kan bjuda era vänner på till mellon ikväll. Förra lördagen hade vi gäster hemma och till välkomstdrinken bjöd jag på lite goda tillbehör som är superenkelt att göra
) Så det är ett tips, kolla runt på sidor och på bilder som inspirerar dig när du känner sug. För att se det på den ljusa sidan så är det bra för mig att vila ett par dagar i och med att jag slitigt ganska hårt på kroppen under så pass lång tid på diet
Sätt ugnen på 200 grader. Kvällens middag blev en riktig hit. Amanda tyckte att det var så gott att hon ville äta den imorgon också, vilket är ett gott betyg
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.