6 1800 g högrev 2 msk salt 1 1/2 morötter 1 1/2 gula lökar 1 bit rotselleri (à ca 100 g) smör till stekning 1 knippa mejram alt torkad mejram (1 knippa motsvarar 1 msk torkad) 1 knippa timjan 3 lagerblad 15 vitpepparkorn ev salt och nymalen vitpeppar Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Svenskt Smör, valfri 5
Långkokt chili på högrev med ostronskivling. Ärtsoppa med fläsk i CrockPot Save Print Ingredienser 1 kg torkade gula ärtor 1 rimmat fläsklägg 2 hela skalade morötter 2 hela gula lökar 2 kvistar timjan 3-4 lagerblad 2 kvistar mejram 1-2 l vatten Gör så här Lägg ärtorna i blöt över natten och skölj noggrant av dem på morgonen. 2 kvistar mejram
En mustig ungersk gryta gjord på högrev med smak av paprika. 1 kg högrev, hacka och skär i grytbitar. 1 msk mejram. 1 kg högrev, hacka och skär i grytbitar. 1 msk mejram
Jag gjorde soppan på högrev och tyckte att det blev väldigt gott. 300 g vildsvinsstek eller -karré (alt märgpipa eller högrev av nötkött2 st gula lökar4 st vitlöksklyftor4 st potatisar av fast sort (400 g)1 st morot3 msk Smör eller rapsolja2 tsk kummin, malen1 tsk mejram, malen3 msk paprikapulver3 msk tomatpuré0,5 st citron, tvättad, rivet skal och saft1,5 l oxbuljongSalt, efter smakPeppar , efter smakTillbehörgräddfilNybakat brödSkär köttet i centimeterstora tärningar. 1 tsk mejram
Tillsätt paprikapulver, kummin, mejram och chili och fräs ytterligare ett par minuter. 700 g högrev, i små tärningar. 1 ½ msk mejram. Ungersk gulasch med citroncreme, 4-6 pers 700 g högrev, i små tärningar. 1 ½ msk mejram
Skär högrevet i ganska små tärningar. 600 g Högrev. 1 tsk mejram. Häll över rödvin och vatten så köttet täcks samt lägg 1 lagerblad, kummin och mejram. 600 g Högrev. 1 tsk mejram
Späd med buljongen och krydda lätt med salt och peppar, kummin och mejram och citronskal. 500 gr finputsat högrev. 1 tsk mejram. 500 gr finputsat högrev. 1 tsk mejram