Gulasch kan aldrig vara fel
Remsans bistro
Remsans bistro
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Ungersk gulasch med citroncreme, 4-6 pers 700 g högrev, i små tärningar
  • 1 ½ tsk salt
  • ½ tsk svartpeppar
  • 2 gula lökar, hackade
  • 2 röda paprikor, tärnade
  • 3/4 dl paprikapulver
  • 1 ½ msk hel kummin
  • 1 ½ msk mejram
  • 1-2 valfria chili (jag tog vanlig röd och lite gul habanero)
  • 2 liter ox-/köttbuljong
  • 2 msk tomatpuré
  • 4-5 vitlöksklyftor, rivna/pressade
  • 4 medelstora potatisar, skalade och tärnade
  • 2 morötter, skalade och slantade
  • 1 rotselleri, skalad och tärnad
  • 1 kålrot, skalad och tärnad
  • blad persilja

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.