Det är föralldel inget större fel på hästkött heller (apropå den senaste tidens fuskdebatt), vad är det egentligen för skillnad på häst och ko ur köttsynpunkt
Första lagret – Skinkosten blandas ut med pepparrotsvisp och hästkött. Vad sägs om -”…skiva en bit hästkött för 6,90 kr…”. 150 gr skivat hästkött (hamburgerkött). 150 gr skivat hästkött (hamburgerkött)
Tunnbröd med rökt kött och pepparrot1 mjukt tunnbröd [ca 30 cm] smör, att bre på brödet 150-200 g rökt hästkött (hamburgerkött) 1 dl crème fraîche 3 msk färsk pepparrot, finriven lite hackad persilja och gräslök salt peppar
Nu när det har dykt upp hästkött lite varstans (roligast var den norska lasagnen med sågspån i där de misstänkte gunghäst) så får ni här burgare med något helt annat i
Igår så slog jag till med att göra hästfilé och jag tycker hästkött är så underskattat. Jag tror inte människor förstår hur fint hästkött är och M Ö R T
Man tar tunnbröd, brer på färskost med smak av pepparrot (gärna också extra pepparrotsvisp om ni frågar mig), lägger på hamburgerkött (hästkött, eller vad man nu väljer att kalla det), rullar ihop och skär i mindre bitar
Att det har lagats mat med hästkött istället för nötkött kan inte ha undgått någon. Matvett listar näringsinnehåll i hästkött och jämför köttet med nötkött
Hamburgare på getkött och hästkött har synts på några restauranger det senaste året, samtidigt som det börjar pratas allt mer om hur man lyckas få till den bästa köttfria varianten