Remouladsås. Blanda ingredienserna till remouladsåsen. Lägg en klick remouladsås ovanpå, toppa med den friterade löken, riven pepparrot och färsk persilja
½ tsk gul curry. Remouladsås. ½ tsk gul curry. Laborera tills du hittar din smak, det finns inga regler när det kommer till remouladsås utan här kan man ta ut svängarna om man vill
Idag får ni i allafall receptet på en god remouladsås jag gjorde förra veckan. Idag får ni i allafall receptet på en god remouladsås jag gjorde förra veckan
Använd elvisp, ha en rumstempererad äggula (gäller att ha samma temperatur som oljan om den står i rumpstemp) i ett smalt kärl, vispa ner olja i tunn stråle tills majonäsen blir styv
Stek pannbiff och gul lök på vanligt sätt och låt kallna. Ta en halv fiskfilé per smörrebröd och toppa med remouladsås, kapris och ett par citronskivor
Ingredienser 1 port 2 port 3 port 4 port 5 port 6 port 2 st Laxfiléer Lag 1/2 l vatten 1 msk Vitvinsvinäger 1 1/2 tsk salt 6 st Svartpepparkorn 1/2 st Gul lök Remouladsås 1 dl crème fraiche 1/2 dl Vispgrädde 1/2 msk Dill 1/2 msk Persilja 1 1/2 msk gurkmajonnäs salt
Väldigt gott som den är eller att hacka & använda i remouladsås. 1 liten gul lök. 1 gul lök. 1 bunt gul morot. 1 gul lök. 1 gul lök. 1 liten gul lök. 1 gul lök. 1 bunt gul morot. 1 gul lök. 1 gul lök
½ tsk gul curry. Köpte hem första skivorna med julskinka, men middagen fick bli stekt panerad fisk med poatismos, hemgjord remouladsås och kokta grönsaker