Bryn grytbitarna ordentligt i smör och krydda med Lawry´s seasoning salt och peppar. Tillsätt kålroten, morötterna, purjolök, lagerblad, chili, soltorkade tomater samt potatisen
Servera med smör- och honungsstekta kålrotstärningar. 700 g grytbitar av hjort eller rådjur. 1smör- och honungsstekta kålrotstärningar, se separat recept. 11 kålrot, cirka 700 g. 1Kålrotstärningar. Skär kålroten i 2 cemtimeter tjocka skivor
Jag använde mig av mycket morötter, palsternacka och kålrot och det förhöjde smaken i alla fall. 700 g grytbitar. (jag använde 2 morötter, 1 bit kålrot, 1 palsternacka). 700 g grytbitar. (jag använde 2 morötter, 1 bit kålrot, 1 palsternacka)
600 g grytbitar av lamm. ½ tärnad liten kålrot, 250 g. Lägg ner den + morot och kålrot och låt puttra 45 minuter till. 600 g grytbitar av lamm. ½ tärnad liten kålrot, 250 g