Lägg i en bunke och häll på vinäger, citrussaft och salt. Ni som läst mig tidigare vet ju redan att grisen är det godaste djuret (det är laxen som är det ondaste) men det tål att påpekas igen och igen
Servera din dragna gris med mjukt hamburgerbröd, kål, barbecuesås, gräddfil och tomatsalsa. Tillsätt krossad tomat, tomatpuré, sirap och vitvinsvinäger
Det passar till nöt, vilt och gris. 1 msk vinäger. 1 msk vinäger. Ni som följer denna hemsidan /bloggen har ju lärt er att när jag är beredskapsledig brukar jag göra något lite extra
Fläskkarré, eller grishals som det också kallas, är den främre delen av grisens rygg. Koka ihop äppeljuice, vinäger, sherry, rosmarin och kalvfond i stekpannan
Trots pulled pork-vågen som drog in förra året har vi fortfarande inte provat på att laga det själv så vi tänkte att nu var det dags även för oss att dra en gris
Fläskfilé är absolut inte min favoritstyckningsdetalj från grisen. Smaka av med salt, peppar och vinäger, tillsätt ev mer senap om du vill ha en tydligare senapssmak
Ett pinot gris från Alsace som heter Pierre Sparr. Om soppan behöver lite mer syra tillsätts vinägern. Lägg gulor, pressad vitlök, senapspulver, vinäger, salt och peppar i en bunke
Häll på vinäger och smaka av med salt och peppar. 4 skivor kotletter av gris (med el utan ben). 3 msk balsamvinäger. 4 skivor kotletter av gris (med el utan ben) 10 blad färsk salvia Salt Peppar 2 msk flytande margarin Potatis och sparrissallad 8 fasta potatisar, skalade och delade i 4 bitar/st 3 msk (250 ml) olivolja extra virgin 2 rödlökar, skurna i skivor 2 morötter, skalade och skurna i strimlor 3 stjälkar blekselleri, 1 cm bitar 12 gröna sparrisar, skurna i 2 cm bitar 3 msk balsamvinäger Salt Vitpeppar, nymald från kvarn Sås 1 brk crème fraiche bearnaise
Hacka baconet och lägg i kastrullen tillsammans med pressad vitlök, råsocker, sambal oelek, vinäger, sirap, öl och den hela rosmarinkvisten och låt detta sjuda på låg temperatur en timme
gris,. Blanda upp tillsammans med sirap och vinäger till en dressing. grisar,. 0,8kg hel fläsksida0,4kg spetskål0,1kg äpple2 schalottenlökar5 dl matvete1 granatäpple1 krk thaibasilika1 röd spansk peppar2 dl majonnäs (gärna hemslagen, recept längre ner)SaltSvartpepparMalen ingefära½dl vit sirap½dl vitvinsvinäger. 3 äggulor3 dl rapsolja1 tsk dijonsenap2 tsk vitvinsvinägerBlanda äggulor, dijonsenap och vinäger i en bunke