en skvätt vinäger. Blanda ner allt i en kraftig plastpåse, lägg i köttet och låt dra helst 12 timmar. Den här marinaden garanterar en lyckad grillning, särskilt om du även penslar på marinaden medan du grillar
½ dl vinäger. 2 ½ dl rapsolja½ dl vinäger½ dl soja½ dl chilisås1 ½ dl BBQ-sås3 msk grillkrydda1 msk svartpeppar1 tsk timjan1 tsk paprikapulverBlanda ihop alla ingredienser och häll i en lämplig flaska
 Här kommer recept på min grillmarinad. Reduktion till Bearnaise 2 msk Vitvinsvinäger, jag använde Estragonvinäger 2 msk Vatten 1 msk finhackad gul Lök Några Persiljestjälkar 5 hela Vitpepparkorn Blanda allt i en kastrull. Sauce Bearnaise 2 Ekologiska Äggulor 150 gr Smör 1 msk Reduktion 1 msk finhackad Persilja 1 tsk hackad Estragon i Vinäger eller 1 krm torkad Dragon 1 krm Körvel ½-1 tsk pressad Citron Några droppar Worcestersauce Havssalt Cayennepeppar Värm upp en kastrull med vatten tills det sjuder, inte kokande för då blir det för varmt för äggsmeten. Grillmarinad 3 msk kallpressad Olivolja 1 msk flytande Honung 1 pressad Citron 1 dl finhackad Citrontimjan 1 tsk Worcestersauce Jag låter köttet ligga i plastpåse i marinaden 2 dygn
Vänd ner resten av olivoljan, vinägern och basilikan i salladen. Ringla över hälften av olivoljan och vinägern, sätt in i ugn i 2-3 minuter. Vänd under tiden ner grillmarinaden i salladskycklingen, värm på full effekt i micron i ca 1 minut. 4 tsk balsamvinäger. 3 msk grillmarinad