Lägg upp grönsakspastan på tallrikar och det nygrillade köttet ovanpå. 4 st skinkschnitzel. Blanda samman olja, honung, Pasta Rossa krydda, vitlök och timjan i en fryspåse
2 st skinkschnitzel. Blanda olja, soja, timjan och salvia i en plastpåse och lägg ner schnitzlarna för att marineras, ca 15 minuter under tiden matvetet kokar
Tänk er en perfekt grillad ryggbiff du just beställt in på restaurang som bara är sååå inbjudande när den kommer ut och enligt menyn ska serveras med rödvinssås
Torka av schnitzlarna med hushållspapper. Dofta över vitlökspulver på ena sidan och ingefära på andra. Lägg i plast och låt marinera några timmar i kylskåp
Servera med grillad squashoch pasta som blandas med resten av peston. Börja med peston. Lägg allt utom oljan i en matberedare eller mixeroch finfördela
2 skivor skinkschnitzel à 150 g. 1. Pensla schnitzlarna med olja och krydda med salt och peppar. Grilla eller stek schnitzlarna ett par minuter per sida