Fylligt vitt till grönsaksrätter, grillad fisk och kyckling. 600 g skinn- och benfri filé av torsk, kolja, gös, abborre eller annan fast vit fisk. 2 msk olivolja. 600 g skinn- och benfri filé av torsk, kolja, gös, abborre eller annan fast vit fisk. 2 msk olivolja
Man hör vad andra har gjort för godsaker hemma, en vän kommer med färsk larsmogös, man bläddrar i en gammal Allers i väntrummet eller nappar åt sej Etiketten från Alko, när man veckohandlar
Gösen. 4 gösfiléer. 1 msk olivolja. 1 msk olivolja. 2 msk olivolja. börja grilla på skinnsidan i 2 min, vänd och grilla ytterligare 1 minut på köttsidan
600 g filé av gös eller abborre. 2 msk olivolja. 1/2 dl olivolja. Fjälla fiskarna och låt skinnet sitta kvar för att behålla så mycket smak som möjligt under tillagningen