Grillad gös med tabbouleh, vitlöksyoghurt och sötsur fänkål
Matklubben.nu
Matklubben.nu
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 4 gösfiléer
  • fjällade med skinnet kvar (à ca 150 g)
  • 1 msk olivolja
  • 1/2 tsk salt
  • 1 krm nymalen svartpeppar
  •  
  • Rostad vitlöksyoghurt
  • 2 färska vitlökar
  • 1 msk olivolja
  • 2 dl matyoghurt
  • 2 krm salt
  • 1/2 krm nymalen vitpeppar
  •  
  • Korngrynstabbouleh
  • 4 1/2 dl vatten
  • 1 grönsaksbuljongtärning
  • 2 1/2 dl korngryn
  • 3 tomater
  • 2 krukor bladpersilja
  • 1 kruka dill
  • 1/2 citron
  • juice och skal
  • 2 msk olivolja
  • 2 krm salt
  • 1 krm nymalen svartpeppar
  •  
  • Sötsur fänkålssallad
  • 1 fänkål
  • 4 msk färskpressad citronjuice
  • 2 msk strösocker
  • 1 krm salt
  • 1/2 krm nymalen svartpeppar
  • 1/2 kruka dill

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.