600 g fläskfilé 3 smala kryddiga korvar (t ex Kabanoss) salt peppar ca 1 msk olivolja 1 förp bacon. 600 g fläskfilé 3 smala kryddiga korvar (t ex Kabanoss) salt peppar ca 1 msk olivolja 1 förp bacon
dl rapsolka/olivolja. olivolja till stekning. Lägg fläskfilén i marinaden och låt den marinera i minst 3 timmar. Grilla fläskfilén 15-20 minuter beroende på tjocklek. 1 fläskfilé, 500-600 g. 3 msk valnötsolja/raps- eller olivolja, extra virgin
Till detta gjordes en potatissallad, med färskpotatis, sallladslök, soltorkade tomater, cocktailtomater, oliver, färsk basilika, olivolja, vinäger, svartpeppar, och lite rosa himalayasalt
Citronen och lime som grillades pressade jag över köttet resp fisken. Olivolja. Denna sommar gäller det att ta vara på varje grilltillfälle och att laga mat ute
Servera en bit ostfrittata på tallrik med det grillade köttet och lite ruccola vänt i balsamvinäger. Idag blev det en aning improviserat med en bit fläskfilé och några ägg