Skär fläskfilén i fyra lika stora bitar. Skiva fläskfilén i grova skivor innan servering. Fläskfilén skall ha en innertemperatur på ca 70 grader. 600-800 g fläskfilé. 5 st gurka, skalad, tärnad eller grovt riven
Skär bort gurkans vattniga kärndelar, och skär den sedan i tunna stavar. Förbered den antingen helt och hållet, förvara i kylen och servera den kall, alternativt grilla eller ugnsstek den marinerade fläskfilén och servera den varm ihop med nudelsalladen
Helgrilladfläskfilé från rapsgris med kaffekryddad rubb. Den här gången valde jag att helgrilla fläskfilé från rapsgris och för att sätta smak på köttet gjord jag en torr marinad en så kallad rubb som smaksattes med bland annat kaffe
Någon dag förra veckan så grillade jag fläskfilé till middag och jag började med att lägga den i marinad ett tag innan jag fyllde den och lindade bacon runtom den
Nygrillad marinerad fläskfilé. En ganska basic sallad med mangold, tomater, röd lök, gurka och maj. Fläskfilé är tacksamt kött att marinera och att lägga på grillen (eller i stekpannan)
Ett perfekt tillbehör till exempelvis kyckling, fläskfilé eller fisk. 5 cm gurka. 5 cm gurka. En fräsch och smakrik sallad att ersätta potatisen med när man grillar
Vi åt Souvlaki gjord på citron- , rosmarin- och vitlöksmarinerad fläskfilé, en kylig tzatziki, en stingig avokadoröra och till allt dettta en grekisk sallad