Lägg fläskfilén i marinaden och låt den marinera i minst 3 timmar. Grilla fläskfilén 15-20 minuter beroende på tjocklek. 1 fläskfilé, 500-600 g. 1 tsk dragon
Själv slängde jag in potatisklyftor och körsbärstomater i ugnen och gjorde en sås till fläskfilén som skulle kunna passa till, låt oss kalla den sherrygrillsås
I lördags marinerade jag lite karré och spett med fläskfilé som fått ligga i en god vitlöksmarinad. Skär fläskfilén i bitar och trä på spett och pensla även dom
Helgrilladfläskfilé från rapsgris med kaffekryddad rubb. Den här gången valde jag att helgrilla fläskfilé från rapsgris och för att sätta smak på köttet gjord jag en torr marinad en så kallad rubb som smaksattes med bland annat kaffe
Bryn fläskfilén i skivor i flottet. Krydda med Dragon. Eftersom jag gillar dragon så fick det bli lite extra på grytan och på tallriken när jag serverade
Finhacka dragonen och klappa in den i köttet. 800 gram fläskfilé. 0,5 kruka färsk dragonn (går bra med torkad också). 800 gram fläskfilé. 0,5 kruka färsk dragonn (går bra med torkad också)
1/2 tsk torkade örter (basilika, timjan, dragon). Jag serverade nypotatis och tzatziki samt en bit fläskfilé till som jag först marinerat i citronsaft, honung och olja över natten, sen stekt en fin yta på och låtit gå sakta färdigt (innertemperatur 70°) i ugnen samtidigt som tomaterna. 1/2 tsk torkade örter (basilika, timjan, dragon)