Är det i botten på skalet det blivit en liten skada brukar jag lägga en liten bit ost just där innan jag lägger i stuvningen så att inget sedan rinner ut vid griljeringen =)
skal från 1 apelsin + apelsinsaften, vitvinsvinäger, salt, olivolja) ruccolasallad (ruccola i bottnen, galiamelon i bitar, skivad rödlök, salt & peppar) Janssons frestelse Julskinka & kött köttbullar prinskorv senap Mamma & Pappas hemmagjorda brunkål Mormor Sivs leverpastej rödbetsallad (gjorde på 1 kg. ) Årets griljering av skinkan fick lite mer smak med inspiration från Allt om mat nr 20, 2010
Ta bort fett och eventuell griljering från skinkan. 2 msk olivolja. 2 msk olivolja. Såg detta recept i söndagens GD, Frittata på julskinkan, helt perfekt, ett bra sätt att bli av med den
Den här griljeringen gjorde succé med sin juliga kryddning. Rödkålssallad (strimlad rödkål, grovrivna morötter, skalet från 1 apelsin + saften från 1/2 apelsin, vitvinsvinäger, olivolja och peppar). Rödkålssallad (strimlad rödkål, grovrivna morötter, skalet från 1 apelsin + saften från 1/2 apelsin, vitvinsvinäger, olivolja och peppar)
Sköljer bort griljeringen och använder sim vanlig skinka. 1 msk olivolja. 1 msk olivolja. Hemma hos oss i Glutenfria Köket är det nästan tradition att resterna av julskinkan blir pizza
Och en skål eller bunke som du kan blanda griljeringssmeten i. Stek alla grönsaker och en pressad vitlök i olivolja tills alla grönsaker mjuknat och fått färg