Strö osten över och ställ in i ugnen några minuter, tills osten har smält och fått lite färg. Vispa ihop ägg, mjölk (eller grädde), lite salt och svartpeppar i en skål
Blanda vatten, socker och ättika tills sockret lösts upp. Skala och hacka äggen. Räkröran är väl tilltagen så det som inte får plats i skalet kan serveras i en skål bredvid, ifall någon vill ta lite extra av den goda räkröran
ochlite sött till efterrätt. Kanske vi börjar bli lite mätta på grillat nu, har svårt att komma på nya varianter och kör mest på samma grillbit och grillspett
Skickar med lite bilder från det fina vädret och trädgården också. Tänkte att det passar bra så här i vår och sommartid när det oftast grillas väldigt mycket
Fyll med röran och låt gärna stå en liten stund. Hacka löken och äpplet fint och lägg i en skål, smula över fetaosten och rör ner cremefraichen, krydda
men på fredag tror jag bestämt att vi går till Mumma och firar liteoch på lördag blir det kalas. Jag kan tycka att det blir en godare gratäng om du gratinerar den på lite lägre temperatur och då har den inne lite längre istället, ibland har annars vispgrädden en tendens att skikta sig lite
Tillsätt vin ochlite flingsalt. Skaka runt liteoch låt musslorna koka upp. Till musslor är det gott med bröd och i fredags bakade jag ett glutenfritt focacciabröd toppat med en massa godsaker
Nu är det snart dax för mig att försöka sova också, jag är verkligen jättetrött men måste försöka ha nattrytmen kvar lite eftersom jag jobbar imorgon så jag har suttit och grejat med lite bilder på kläder vi ska sälja
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.