Julbord 2010
Salt & Peppar
Salt & Peppar
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 0,5 kg sill
  • 2 burkar vi
  • burk
  • 0,5 kg
  • 2 förpackningar
  • 2 st
  • 9 st
  • 1 bröd
  • apelsin
  • 1 apelsin
  • 1 kg
  • 1 stor ma
  • brysselkål
  • 1 nät brysselkål
  • 4 kryddpepparkorn
  • 4 hela kryddnejlikor
  • 1 kanelstång
  • 2 msk senap
  • 1/2 msk whisky
  • 1 äggula
  • 6 krossade enbär
  • 1 msk rosmarin
  • 1/2 msk socker
  • 1 msk ströbröd
  • 2-3 msk ströbröd
  • 225 grader

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.