Finhacka persiljan och riv vitlöken. Blanda alla ingredienserna till biffar i en stor skål (ej fetan). Forma till lagom stora biffar, tryck en grop med tummen och lägg dit en bit fetaost baka sedan in den i biffen och stek i stekpanna så de får fin färg på bägge sidorna
Biffarna har jag smaksatt med vitlök, citron och oregano. Till biffarna gjorde jag tzatziki, en grekisk sallad med tomat, oliver, fetaost, gurka och rödlök
Blanda sen alla ingredienser till biffarna. Värm en stekpanna och stek biffarna i oljan. När biffarna fått fin yta lyft över dom i en ugnssäker form, häll vatten i stekpannan och vispa upp skyn från botten
Blanda ner färsen, finhackad gul lök, pressad vitlök och kryddor. Forma färsen runt fetan till biffar. Smula överbliven feta över biffarna när de serveras
Stek biffarna några minuter på varje sida. Pressa vitlöken och rör ihop marinaden och lägg ner köttet. Fyll brödet med kött och grönsaker och toppa med vitlökssås