) Men att få paneringen att stanna kvar på köttet och bli jämn var inte det lättaste som kocken hade gett sej på, tyvärr har vi ingen riktigt bra lösning på det problemet, Möjligtvis skulle det kanske funka att lägga köttskivorna i en ugnsfast form, slå på paneringen och gratinera det hela i ugnen istället
Kassler, skinka & bacon. Hur som helst, nu är det påsken officiellt över för denna gången och vi ställer undan alla äggkopparna igen, eller vad säger ni
Blanda makaroner, broccoli, paprika och kassler, och lägg i en smord form. Vispa samman ägg, crème fraiche, mjölk och sweet chilisås, och häll i formen
De ska fortfarande behålla stor del av sitt tuggmotstånd, lägg över i en ugnsfast form. Vi köpte en jättebit kassler till förra helgen och detta är vad jag gjorde på en del av den
Kassler i ugn toppad med mozzarella, till det en fräsch vitkålssallad. 4 st ägg. Mozzarellagratineradkassler 4 port. Kassler i bit ca 800-1000 g. Skiva upp kasslerna i 1 cm tjocka skivor och lägg upp skivorna på en ugnsplåt. 4 st ägg
I en "klassisk" makaronipudding i mina ögon ska det vara makaroner, äggstanning och skinka eller kassler men det går ju att variera hur mycket som helst