Gratinerade champinjoner med parmesankryddsmörett gäng champinjonerKryddsmör. Grillad fänkål med ädelost4 port1 fänkålsståndädelostoljaDelafänkålen i fyra delar. Spenat- och mozzarellasallad med krämig tomatdressing70 g babyspenat1 mozzarella2 tomater4 msk olivolja1 msk balsamvinägerflingsaltsvartpeppar1 tsk sockerpumpafrönsolrosfrönSkölj spenaten och lägg på ett fat. Grillad guacamoletortilla med mozzarella4 port2 tortillabröd, stora2 avocado1 rödlökcocktailtomater1 liten mozzarella1 vitlöksklyftacitronkoriandersalt och pepparDela och gröp ur avocadon. Ostfyllda gratinerade paprikor2-3 paprikor1 dl creme fraiche1/2 philadelphiaost75 g fetaosten liten bit mozzarella1 vitlöksklyftasalt & pepparörtsaltherrgårdsostDela paprikorna och ta bort kärnorna. 1 fänkålsståndädelostolja. 1 mozzarella. 75 g fetaosten liten bit mozzarella
Jag gratineradefänkålen med mozarella och parmesanost tillsammans med ett broccolihuvud. Fänkålens starka smak blir mildare när den gratineras, och i kombination till salt från parmesan, konsistens från mjuk mozzarella och en neutral balans från broccolin så blev det tummen upp
Lägg på några skivor lax och fänkål. 1 st mozzarella. 5 st fänkål, tunt skivad. 125 g mozzarella. 1 st mozzarella. 5 st fänkål, tunt skivad. 125 g mozzarella
Skär mozzarella i tärningar och fördela tomat och ost över fänkålen. Gratineradfänkål. Skär upp (tranchera) i skivor och lägg på tallrikar tillsammans med fänkål och sky
Lägg över i en smord ugnssäker form och blanda fänkålen med tärnade tomater och mozzarella. Har hört att fänkål ska passa utmärkt med fläskfilé, så måste verkligen prova detta receptet