Grönsaksfrittata recept

Grönsaksfrittata

Grönsaksfrittata

Ingredienser. 1 stZucchini1 stSötpotatis1 litenGul lökEn näveGrönkålEfter smakOraffinerat havssalt4 stÄggSmör/olja att steka i
Grönsaksfrittata och pestoöverbakad torsk

Grönsaksfrittata och pestoöverbakad torsk

De av er som hänger i våra två andra webbkök (Facebook och Instagram) fick igår en glimt av några av ingredienserna till vår måndagsmiddag och ett löfte om att vi skulle bjuda er på både slutresultat och recept på detsamma, här i detta köket idag

Grönsaksfrittata

Kärna ur och tärna paprikorna. Skala och hacka löken. Klyfta kronärtskockshjärtana. Fräs paprika, lök och kronärtskockshjärtan i en stekpanna med olja
Grönsaksfrittata

Grönsaksfrittata

Fräs grönsakerna i olja ett par minuter i en stekpanna som tål ugnsvärme. Vispa samman äggen lätt. Salta och peppra
Grönsaksfrittata

Grönsaksfrittata

Kärna ur och tärna paprikorna. Skala och hacka löken. Klyfta kronärtskockshjärtana. Fräs paprika, lök och kronärtskockshjärtan i en stekpanna med olja
Grönsaksfrittata

Grönsaksfrittata

Strimla paprikan, skiva svampen. Tag bort ev grova stjälkar på spenaten. Fräs paprika och svamp i olja i en stekpanna tillsammans med pressad vitlök
Grönsaksfrittata

Grönsaksfrittata

Otroligt enkelt att kasta ihop. Allt som krävs att man har lite kokt potatis i kylskåpet och lite grönsaker

Snabb grönsaksfrittata i pannan

1. Tvätta 400 gram potatis och skär den i tunna skivor, använd gärna en mandolin om du har. 2. Hetta upp en panna med 1 msk olja
Dagens lunch

Dagens lunch

Dagens lunch blev en grönsaksfrittata med stuvad vitkål. Grönsaksfrittata med ost. Gott, snabbt och LCHF-vänligt för de som föredrar det