Persilja. Hem igen och lite småhungrig, så drog till med kvällens recept, fräsch, grönsupersmoothie, nästan som glass och supernyttigt lökbröd med an härlig topping
en rejäl nypa färsk persilja. Att på eftermiddagen komma hem, ha lite så där småjobbig huvudvärk, känna sig lite trött - då göra sig en grön, härlig, uppfriskande, god smoothie
½ ekologisk gurkaEn näve persilja½ citron, skalad och urkärnad½ avokado, skalad och urkärnad3-4 dl spenat1 ½ - 2 dl kokosvatten (kan bytas ut mot valfri vätska)6 st isbitar
Mixa de gröna bladen med avocado, olja och kryddor. Idag får du receptet på en riktigt hälsosam och god smoothie som passar fint till brunch nu i helgen
Följt av morgonen grönasmoothie. Och så mixar jag den med lika delar kärlek och grönt. Min grönasmoothie varierar jag från vad som finns till hands, idag mixade jag
Idag gjorde jag en grönsmoothie på ca 1 dl fryst grönkål, ca 1 dl fryst smoothiemix av ananas, mango och papaya, en näve färsk babyspenat, en halv banan, lite fryst persilja, lite citronsaft, lite ingefära, lite linfrö, ca 0,5 dl havregryn och en skvätt havremjölk
En grönsmoothie till frukost är en perfekt start på dagen, och eftersom det är fredag och det nalkas festligheter och skumpa passar en smoothie med örter, citrus och ingefära bra som renar och rensar
Jag tror jag använde mig av salt, peppar,hackad vitlök samt färsk chili förra veckan, sen smörstekte jag färsk, grön sparris och toppade rätten med finhackad persilja