Dela broccolin i buketter, skär knipplöken i skivor, dela de gröna bönorna, ansa champinjonerna, skiva dem och fräs alltsammans med den pressade vitlöken
Receptet kommer från Markus Aujalays kokbok Med mycket grönt. Bibbi kom hem med en påse blandade färska bönor och jag kom ihåg en übergod bönsallad med dijonsenap som vi åt för några år sedan
Linas gröna sallad. Bönsallad. Bönsallad. 1 paket haricots verts. 1 paket haricots verts. . I lördags så firade Lina sin födelsedag på klipporna, inte olikt förra året
Helstekt fläskfilé med tomat- och bönsallad och bearnaisesås på brynt smör. Tomat- och bönsallad. 2 förp haricot verts. Förväll de gröna bönorna i ca 5 minuter. 2 förp haricot verts
Gör bönsalladen. Servera med bönsallad och gärna ajvar relish samt bröd. Skär bort ändarna från gröna bönorna och förväll dem hastigt i saltat vatten, cirka 2-3 minuter. 150 gram haricots verts
brytbönor(haricot Verts), vaxbönor, sockerärtor och sugar snaps. 1 förp gröna sojabönor, 250 g. Koka bönorna al dente, kyl direkt i kallt vatten och låt rinna av
200 g färska bönor, t ex bondbönor, haricots verts eller sockerärtor. 1 skivad grön chili. Om du inte har blötlagt och kokat de torkade bönorna följ anvisning på förpackningen