Blanda och tillsätt spiskumminfrön, rödlök, chili, vitlök, citronskal och dragon. ) tillsammans med Johan, Johannah och Markus och då gjorde vi bland annat den här grönabönsalladen
Den här gången har jag använt mig av kidneybönor, små vita bönor och svarta bönor i torkad for, De underbara gröna sojabönorna kommer från butikens frysdisk
500 g gröna bönor. 1 st rödlök. Ansa bönorna och koka dem i saltat vatten i 5 minuter. Låt rinna av. Blanda olja, vinäger, dill, salt och peppar, och vänd i bönorna
500 g gröna bönor. 1 st rödlök. Ansa bönorna och koka dem i saltat vatten i 5 minuter. Låt rinna av. Blanda olja, vinäger, dill, salt och peppar, och vänd i bönorna
gröna bönor - till exempel haricots verts. Skala och hacka rödlöken. Ringla dressingen över bönsalladen och servera salladen till det nygrillade köttet
Couscoussallad med fetaostcous cousgrönsaksbuljontärningfärskspenatavocado+citronsaftrödlökgurka tomatfetaost i oljaKoka cous cousen i vatten och grönsaksbuljong
Det blir för stabbigt, för mycket korv och för lite grönt. Finhacka rödlöken och smula fetaosten. Så jag gör gärna en god bönsallad till min lammchorizo
Gör bönsalladen. Servera med bönsallad och gärna ajvar relish samt bröd. Skär bort ändarna från gröna bönorna och förväll dem hastigt i saltat vatten, cirka 2-3 minuter. 1 st rödlök(ar) , , fint skivad
Här har ni radiolyssnare eller bara andra nyfikna på bönsallad en god sallad. 2 knippen färsk grön sparris. 1 rödlökar, fint skivad. 2 knippen färsk grön sparris. 1 rödlökar, fint skivad