) tillsammans med Johan, Johannah och Markus och då gjorde vi bland annat den här grönabönsalladen. Den blir precis lika god dagen efter kan jag meddela
Den här gången har jag använt mig av kidneybönor, små vita bönor och svarta bönor i torkad for, De underbara gröna sojabönorna kommer från butikens frysdisk
Höstsallad Hösten är en härlig tid för fina grönsaker. Servera med några skivor Rostbiff, jag hittade en väldigt fin från Hälsingestintan , som driver upp Naturbeteskött
gröna bönor - till exempel haricots verts. Lägg vitlöken och basilikan till dressingen i en skål. Ringla dressingen över bönsalladen och servera salladen till det nygrillade köttet
Den kommer bli perfekt imorn som picknick-mat i det gröna. Jag hittade inspirationen på Pinterest och färgerna på denna bönsallad var det som fångade mitt öga
Strimla purjolöken, både från den gröna och vita delen. Servera med sojakorv eller en bönsallad. Förmodligen en av alla rätter jag vande mig av med i samband med att jag drog ner på och till slut helt avstod från mejeriprodukter
Dela broccolin i buketter, skär knipplöken i skivor, dela de gröna bönorna, ansa champinjonerna, skiva dem och fräs alltsammans med den pressade vitlöken
Med minsta möjliga ansträngning blev det en bönsallad som ju kan varieras i det oändliga. Servera med en kall sås med lite sting, gärna vitlök eller senap
Tvätta av gurkan och skala den slarvigt, jag gillar den gröna färgen i min tzatziki. Vi serverade med quinoa och bönsallad till för att få upp proteinmängden och ökad mättnad