Vegetariskt igen, oj vad veckorna rullar på nu. Tyckte precis att det var vegomåndag alldeles nyss. Nu ska här i alla fall serveras en vegetarisk paj - eller kanske snarare flan - som jag knåpade ihop igår, och som vi tjuvstartade med igår kväll
Veckans vego får bli en riktigt god paj med härlig grönska och med både grönkål och brysselkål. Smaksättning av blåmögelost, lite knapriga pistaschkärnor på toppen för den som tål det, en sallad därtill, och du har en riktig hälsomiddag
Jag börjar med en härlig vegopaj. Vet ni vad det är för vecka nu. Jo, minsann, det är Vänliga Veckan. Vänliga veckan infördes på 40-talet och inföll då i november
För ett tag sedan delade jag ju med mig av ett recept på vegopaj med ett pajskal gjort av bönor. Den föll alla i smaken, och jag kom på att jag ju faktiskt kunde använda precis samma botten till en pizza
Glutenfritt surdegsformbröd med teffmjöl, durramjöl och inkabär blev det i mars. En härlig vegopaj med grönkål, brysselkål, blåmögelost och pistaschnötter