Grönskande vegopaj med tre olika sorters ost
Kjerstis mat och prat
Kjerstis mat och prat
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 1 tetra kokta linser,
  • 2 msk kallpressad rapsolja
  • rapsolja
  • 1 stort ekologiskt ägg
  • 2 dl rårismjöl
  • 2 msk vitt chiamjöl
  • 2 msk linfrömjöl - alternativt linfrökross eller
  • 1 msk husk
  • 1 krm salt
  • 65 g emmenthalerost i tunna skivor
  • 200 g ansad brysselkål
  • 165 g små ansade broccolibuketter - jag använde s k superbroccoli, Beneforte
  • 100 g färsk mangold
  • 2 - 3 stora vitlöksklyftor
  • 1 boll mozarella,
  • 60 g färskriven parmesan
  • 3 stora ekologiska ägg -
  • ½ dl grädde
  • 1 msk Gårdens kryddblandning från Krusmyntagården

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.