Vegetariskt igen, oj vad veckorna rullar på nu. Tyckte precis att det var vegomåndag alldeles nyss. Nu ska här i alla fall serveras en vegetarisk paj - eller kanske snarare flan - som jag knåpade ihop igår, och som vi tjuvstartade med igår kväll
Veckans vego får bli en riktigt god paj med härlig grönska och med både grönkål och brysselkål. Smaksättning av blåmögelost, lite knapriga pistaschkärnor på toppen för den som tål det, en sallad därtill, och du har en riktig hälsomiddag
Den här gången handlar det om en illande grön och smakrik vegopaj med tre sorters olika ost, två olika sorters kål, och en massa andra piggeliningredienser
En jättegod paj men mycke smaker. 1 färdig pajdeg. 4 ägg. 2 dl mjölk. 150 g riven smakrik ost. sötpotatis (tyvärr inget mått men jag skrivande 10 tunna skivor från en stor)
Silverstenks Vegopaj. Jag gjorde en vegetarisk paj häromdagen, den blev supergod. Efterfrågan på denna paj har funnits så dörför delar jag såklart med mig av receptet
Det är spännande att prova nya viner och ”nya” vinländer. Kul att notera att det mesta är bra eller mycket bra, att många känns spännande och att flera är viner som skulle vara intressant att prova att lagra
Nu har det precis kommit spännande nyheter från Njie. Spännande nyheter från Njie. För ett par veckor sedan testade jag för första gången den laktosfria proteinpuddingen ProPud från Njie
Den här rätten passar lika bra som festmåltid och vardagsmat. 4 pers400 g kassler1 röd paprika1 liten burk ananas1 bit purjolök2 msk smör2 tsk curry4 msk tomatketchup1/2 burk krossade tomater2 dl creme fraiche2 pressade vitlöksklyftor1 krm paprikapulversalt, pepparGÖR SÅ HÄR
Receptet hittade jag på bloggen "Två små kök" och tyckte det lät riktigt gott och spännande. I går grillade vi en fläskytterfilé som marinerats i en god marinad
Helgen bjöd på många både riktigt roliga och spännande upplevelser för oss alla fyra. Under jullovet passade vi på att beställa skridskor via nätet till hela familjen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.