Nyttigt glutenfritt bröd med nötter, frön, frukt och bönor. Bönor gör det glutenfria brödet saftigt. Det här brödet är det godaste glutenfria brödet jag smakat hittills
Idag får ni recept på ett riktigt maffigt, glutenfritt julbröd, med massor av godsaker. Du kan blanda frukt och nötter hejvilt utifrån vad du tål och tycker om
Att baka och njuta av glutenfritt bröd har gett en ny dimension till min livsstil det senaste året. Ett bröd som lite liknar den typ av filmjölkslimpa jag gjorde förr, som hade mycket kolhydrater från både mörk sirap och torkad frukt
Jag inledde min frukost med att äta en fantastisk papaya, som gav mig en direktbiljett till min barndoms Kongo, där vi alltid började dagen med färsk frukt innan det var dags för gröt
grekisk yoghurt eller kesella, frukt&bärsallad, hemgjord müsli med nötter, kanske någon form av proteinpannkakor eller plättar med keso och hemgjord chiafrö-sylt, kokta ägg, kalkon, tomat, avocado och mager ost
Den är raw, vegan och glutenfri. 2 st Frukt och nötbars (jag tog Kung Markattas ”Pekan, körsbär och granatäpple”). 2 st Frukt och nötbars (jag tog Kung Markattas ”Pekan, körsbär och granatäpple”)
Mina bröd igår smaksatte jag med 1 dl ljus Sirap och Pumpakärnor, pinjenötter och solrosfrön och hade jag haft någon torkaf frukt hemma så hade jag mer än gärna hackat ner det med men det ska få bli en annan gång