Nyttigt glutenfritt bröd med nötter, frön, fruktoch bönor. Det här brödet är så gott att jag tror att även någon som inte är glutenintolerant skulle älska det och inte känna skillnad på det här brödet jämfört med ett vanligt bröd
Med en hög nivå på träningen blir det utrymme för en macka till kaffet då och då. Det har blivit en hel del experimenterande med nya brödrecept här i Alanya i vinter
Smörgåsen till blev den här gången mitt glutenfria bikarbonatbröd med äggröra och sallad. Nåja, snart ska väl nässlorna våga sticka upp sin gröna nästippar ur marken, och jag ska rusta mig med handskar och lägga upp ett litet förråd, både i frys och på burk
Blanda ut jästen i vattnet tillsammans med olja och honung. Vispa med en gång (utan att vänta) hastigt ihop med en ballongvisp eller slev till en jämn smet
Funkar lika bra till tex frukosten med smör eller färskost och toppat med något gott och mättande pålägg som ägg, skinka, avokado, till mellanmål med mättande pålägg eller varför inte jordnötssmör och bananskivor, smulat över lunchsalladen för extra crunch, på ostbrickan eller som snacks istället för chips
Häll upp smeten i en brödform med ett bakplåtspapper i. The post Mjukt bröd bakat på kokos – och bovetemjöl (glutenfritt) appeared first on Hur bra som helst
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.